Ghid turistic Karwar

Recomandat pentru: -

Despre Karwar

Karwar este un oras de coasta din partea de Nord-Vest a Indiei, cu o populatie de aproximativ 2.3 milioane de locuitori. El este stiut, totodata, ca orasul distractiei, datorita plajelor superbe pe care le detine acest oras. Aici tinerii se distreaza, adeseori, pe muzica Goa, un gen muzical ce a fost creat la doar cateva sute kilometri in Sud.

De fapt, turistii viziteaza Karwar pentru faptul ca pot inchiria barci sau alte dispozitive de transport pe apa pentru a vizita insulele din imprejur. Unele dintre aceste insule sunt nelocuite, iar turistii pot avea parte de o experienta cu totul si cu totul inedita, din orice punct de vedere. Asadar, cine nu si-ar dori sa se relaxeze pe plajele relativ pustii si, la un moment dat, sa mearga intr-o explorare ce impune un nivel mare de adrenalina.

Totusi, daca ati venit in acest oras sa observati cultura si, totodata, istoria locului, este indicat sa vizitati Muzeul War Ship si Acvariul, unde un bilet costa, de obicei, in jur de 20 de dolari, dar poate ajunge chiar la 10 daca sunteti mai multi intr-un grup.

Karwar reprezinta un prilej inedit in care va puteti relaxa si profita de plajele curate si deosebite. Indiferent de motivul pentru care va aflati in Karwar, nu ezitati sa inchiriati o barca si sa incepeti sa explorati imprejurimile. Dar este bine de stiut ca nu exista salvamari, doar o patrula care trece foarte rar in larg, iar riscul va apartine in totalitate daca nu stiti sa inotati, de exemplu.

Karwar