Ghid turistic Mandvi

Despre Mandvi

Mandvi este un oras din Nord-Estul Indiei, ce dispune de o populatie de aproximativ 42.000 de locuitori. In trecut, acest oras avea unul dintre cele mai importante porturi din India, dar, de-a lungul anilor, acest lucru a intrat in istorie, in ziua de azi localnicii supravietuind, in mare parte, din turism si pescuit, dar si din construirea unor vase mici, industria avand o vechime de peste patru sute de ani.

Vijay Vilas Palace este cel mai vizitat loc de catre turistii care vin in Mandvi. Acest palat a fost construit in anul 1920, in stilul arhitectural Rajput, si este o bijuterie in aceasta privinta. Fiind inconjurat de gradini superbe si de fantani arteziene din marmura, odata ce veti ajunge in curtea acestuia veti intra, in mod automat, intr-o stare de relaxare. Fara nici un dubiu, orice turist care vine sa viziteze Vijay Vilas Palace va ramane adanc impresionat de impetuozitatea si frumusetea locului.

Exista foarte multe cladiri vechi ce au fost restaurate pentru a mari numarul de turisti ce vin sa viziteze acest oras, cum ar fi Templul Shitla Mata, Kharva na Mama, Ashapura Mata, si multe altele. In plus, daca doriti sa vedeti o priveliste de ansamblu superba a orasului si a imprejurimilor, este recomandat sa urcati in „Light House”, o constructie de a fost ridicata recent, din cauza ca vechea structura a fost doborata de un cutremur.

Daca doriti un loc cu o istorie bogata si, totodata, fara o aglomeratie prea mare, atunci Mandvi este orasul pe care doriti sa il vizitati. Dotat cu multe cladiri superbe si gradini relaxante, nu ezitati sa petreceti macar o zi in acest oras de coasta.

Mandvi