Ghid turistic Paradip

Despre Paradip

Paradip este un oras de coasta din Nord-Vestul Indiei cu o populatie de aproximativ 150.000 de locuitori. Totusi, nu exista prea multe lucruri pe care le puteti face aici, deoarece Paradip este un oras mai degraba industrial, decat turistic. Desigur, puteti vizita si va bucura de plajele linistite si curate, pe care turistii le adora imediat ce ajung in preajma lor.

Dar, exista si unele temple deosebite ce pot vizitate, cum ar fi Hanuman sau Jagganath. Arhitectura acestor constructii este, precum a tuturor templelor din India, una deosebita, iar cei care indragesc cultura indiana se vor indragosti, la prima vedere, de ele.

Daca va aflati cu cei mici, si nu numai, este recomandat sa vizitati Acvariul Marin, un loc in care puteti observa diverse animale marine in mediul lor natural. In plus, exista diverse activitati marine pe care le puteti efectua, cum ar fi sa mergeti cu ski jet-ul sau cu o bicicleta de mare.

Paradip dispune, totodata, si de un parc national, numit Bhitarkanika, unde puteti observa diverse plante si animale in habitatul lor natural. Dar, totodata, puteti profita de acest paradis natural, in ideea de a va relaxa si a va elibera de stressul acumulat din viata de zi cu zi. Chiar daca Paradip este un oras mai mult industrial decat turistic, tot aveti diverse posibilitati de petrecere a timpului liber. Asadar, daca va aflati in apropierea lui, nu ezitati sa il vizitati, chiar si pentru cateva ore.

Paradip