Ghid turistic Legian

Recomandat pentru: shopping, plaja, viata de noapte

Despre Legian

Legian este un sat mic, precum Kuta, dar care nu dispune de acelasi numar de turisti si de acelasi nivel de agitatie. Desigur, acesta nu poate fi un lucru rau, deoarece plajele sunt mai curate si, totodata, mai linistite. In plus, puteti dispune de acelasi confort si acelasi nivel de distractie ca si in Kuta, dar la preturi mult mai mici. In plus, multi dintre cei care practica surfingul vin in Legian, deoarece valurile sunt cam la aceeasi intensitate si putere.

De fapt, recent, Legian era doar o plaja situata in apropierea satului Kuta, dar, din cauza ca si aceasta are, de asemenea, un potential enorm, din punct de vedere turistic, multe persoane s-au mutat aici si si-au deschis propriile afaceri, transformand aceasta plaja intr-un asezamant de sine statator.

Pe langa plaja, nu prea sunt multe lucruri de facut in Legian. Desigur, aveti la dispozitie cateva posibilitati de cazare, restaurante si cluburi, toate la conditii destul de bune, dar, din pacate, doar atat. Cu toate acestea, daca doriti un loc destul de izolat, dar de unde, totusi, sa dispuneti de toate formele de confort, atunci Legian reprezinta alegerea pe care trebuie sa o faceti in privinta vacantei dumneavoastra.

Totusi, pana la sfarsitul verii, se construiesc mai multe Spa-uri si modalitati de petrecere a timpului liber, precum piscine si diferite cluburi de noapte, deoarece se doreste cresterea numarului de turisti din aceasta zona, exact cum s-a intamplat cu Kuta, in trecutul apropiat.

Legian