Ghid turistic Makassar

Recomandat pentru: fortareata, istorie, puncte de interes

Despre Makassar

Cu o populatie de aproximativ 175.000 de locuitori, Makassar este capitala a Sulawesi-ul de Sud din Indonezia. Mai mult decat atat, acesta este cel mai mare oras de pe insula Sulawesi, fiind, totodata, si unul dintre cele mai importante obiective turistice din aceasta zona.

Pentru a ajunge in Makassar, este recomandat sa luati un avion prin intermediul Aeroportului International Sultan Hasanuddin, ce se afla la doar 20 de kilometri de acest oras.

Desi exista taxiuri si alte forme locale de transport in comun, este recomandat sa vizitati Makassar pe jos, pentru a il putea admira in toata splendoarea lui. In plus, este stiut, printre localnici, faptul ca pe plaja Losari se pot vedea cele mai frumoase apusuri din Indonezia, datorita peisajelor superbe.

Daca doriti sa vizitati o constructie veche, atunci este recomandat sa mergeti la Fort Rotterdam, o fortareata veche ce a apartinut colonistilor olandezi. Odata ajuns la Fort Rotterdam, pentru a intra va trebui sa platiti o suma modica de 1 dolari, dar, cu siguranta, s-ar fi meritat sa fie platit si o suma mai mare, datorita impetuozitatii si frumusestei acestui fort.

Asadar, nu uitati sa treceti Makassar pe planul dumneavoastra de vacanta, pentru a putea profita, de ce nu, de unele momente de relaxare si meditare, pe care le puteti obtine in orice punct al orasului, datorita linistei care domina aceste meleaguri.

Top obiective turistice Makassar

Fortul Rotterdam din Makassar
Fortul Rotterdam din Makassar

Daca vreti sa vedeti cea mai bine conservata constructie cu arhitectura olandeza din Indonezia, Fortul Rotterdam din Makassar nu poate lipsi din itinerariul...

Makassar