Ghid turistic Padangbai

Recomandat pentru: gastronomie, restaurante, alte atractii

Despre Padangbai

Padangbai este un sat din Indonezia care este folosit de catre turisti pentru a ajunge in Lombok, folosind portul din apropiere. Cu toate acestea, cei care ajung, de exemplu, mai devreme in Padangbai si au timp sa il viziteze, isi amana sau chiar anuleaza planul de concediu initial, pentru a petrece mai mult timp aici.

Padangbai reprezinta unul dintre cele mai bune locuri din Indonezia pentru scufundari, apa fiind extrem de clara, iar fauna marina foarte diversificata. In plus, acest sat pare a fi un resort de lux, chiar exotic, in care nu se afla prea multi turisti, iar cei care isi efectueaza vacanta aici putand sa o faca in linisite si in serenitate.

Cea mai buna metoda de a ajunge in Padangbai este de a lua un avion catre Aeroportul International Ngurah Rai, iar, de acolo, sa inchiriati o masina sau sa luati un taxi, pentru a ajunge in orasul vizat. Calatoria va dura doar 90 de minute, dar, dupa ce veti ajunge, nu veti regreta nici un moment decizia facuta.

Padangbai se poate lauda cu unele dintre cele mai curate si, totodata, cele mai exotice plaje din Indonezia. In plus, comuniunea pe care o are acest sat cu natura ii vor face pe turisti sa se indragosteasca de Padangbai, mai ales dupa ce vor observa superbii corali din apropierea Plajei Blue Lagoon.

Chiar daca este doar un sat, exista destul de multe temple ce pot fi vizitate de catre turistii ahtiati dupa istorie si cultura. Nu mai stati pe ganduri si vizitati temple precum Pura Dalem, Pura Segara sau Pura Telagamas si, cu siguranta, veti ramane adanc impresionati de detaliile arhitecturale pe care acestea le detin. In plus, sa nu uitati de Pura Silayukti, deoarece acesta este un templu foarte vechi, ce dateaza din secolul al XI-lea, ce a rezistat in mod eroic la testul timpului.

Avand si alte posibilitati de petrecere a timpului liber, cum ar fi cluburi sau chiar centre de cumparaturi, Padangbai este un sat pe care trebuie sa il aveti in planul de concediu pe care vi l-ati facut in Indonezia.

Padangbai