Informatii utile Padangbai

Date generale


Moneda: Rupie indoneziana (IDR)
Limba oficiala: Indoneziana
Fus orar: GMT 07:00

Padangbai este recunoscuta pentru


gastronomie
restaurante
alte atractii

Cand este indicat sa vizitati Padangbai

Clima din Padangbai este una ideal pentru turisti, deoarece temperaturile variaza intre 28 si 30 de grade Celsius pe toata perioada anului. Totusi, este bine de stiut ca ar trebui sa evitati luna Octombrie, cand precipitatiile tind sa curga pe toate cele 31 de zile.

Temperaturi medii lunare in Padangbai, Indonezia

Modalitati de plata in Padangbai

Moneda oficiala din Indonezia este rupia indoneziana, iar, daca doriti sa va schimbati moneda pe care o aveti in cea folosita in aceasta tara, atunci este recomandat sa nu apelati la bancile sau schimburile valutare din periferie, ci pe cele din centrul orasului, pentru a evita unele probleme.

Transportul in Padangbai

Pentru a ajunge in acest sat, cel mai bine este sa luati un avion catre Aeroportul International Ngurah Rai, iar, mai apoi, sa inchiriati o masina sau sa luati un taxi catre Padangbai.

Odata ajunsi in Padangbai, cea mai buna metoda de a il expora este pe jos. Totusi, pentru cei care nu doresc sa faca acest lucru, exista unele centre de unde se pot inchiria masini, scootere sau biciclete.

Shopping in Padangbai

Chiar daca sunt relativ mici, exista doua centre de cumparaturi in Pedanbai, de unde puteti achizitiona diverse obiecte de artizanat, bijuterii, haine, si asa mai departe. In plus, in imprejurul lor puteti profita si de restaurantele cu specific indonezian, unde, desi unele mese pot parea ciudate, la prima vedere, ele sunt, cu siguranta, foarte gustoase datorita gastronomiei variate de pe aceste meleaguri.

Viza turistica pentru Padangbai

Daca doriti sa veniti in Indonezia, implicit din Padangbai, atunci veti avea nevoie de un pasaport valabil pe o perioada mai mare de 6 luni. In plus, veti avea nevoie si de o viza turistica, dar aceasta poate fi procurata de la intrarea in tara.

Padangbai