Ghid turistic Pekanbaru

Despre Pekanbaru

Pekanbaru este un oras important din Indonezia, ce se afla pe insula Sumatra si dispune de o populatie de aproximatv 1.1 milioane de locuitori.

Turistii vin sa viziteze Pekanbaru deoarece se crede ca el este cel mai curat oras din Indonezia. Mai mult decat atat, aici exista unele cladiri unice, datorita detaliile malaeze pe care le infatiseaza, in mod timid. Pekanbaru se dezvolta foarte rapid, din punct de vedere economic, mai ales din pricina faptului ca este un producator important de petrol din Indonezia. In plus, nivelul economiei creste si din cauza turismului, din ce in ce mai multe persoane alegand sa viziteze si sa exploreze, pe cat posibil, acest oras superb din Indonezia.

Pekanbaru dispune de un aeroport international si este recomandat ca turistii sa vina in acest oras prin aceasta modalitate, deoarece el se afla la o distanta destul de mare de alte orase. In plus, daca doriti, puteti opta catre o croaziera catre Pekanbaru, deoarece el se afla intr-o zona de coasta, astfel putand sa admirati peisajele superbe si, totodata, sa va relaxati in vacanta de mult asteptata.

Chiar daca este unul dintre cele mai diversificate orase din Indonezia, Pekanbaru nu este vizitat de foarte multi turisti. Cu toate acestea, daca va aflati aici din orice motiv, atunci nu ezitati sa vizitati The Great Mosque of An-Nur – cea mai mare moschee din acest oras, Muzeul Sang Nila Utama – dispune de colectii istorice si culturale deosebite, Parcul Alam Mayang si Labersa Water.

Pekanbaru