Informatii utile Ubud

Date generale


Moneda: Rupie indoneziana (IDR)
Limba oficiala: Indoneziana
Fus orar: GMT 08:00

Ubud este recunoscuta pentru


lacasuri de cult
situri religioase
alte atractii

Cand este indicat sa vizitati orasul Ubud

Temperaturile din Ubud oscileaza intre valorile de 26 si 32 de grade Celsius pe toata perioada anului, aspect ce ajuta la dezvoltarea laturii turistice. Totusi, este recomandat sa evitati luna Ianuarie, in special, deoarece ploile tind sa fie prezente in toate cele 31 de zile.

Modalitati de plata in Ubud

In Ubud se accepta doar rupia indoneziana si este recomandat sa aveti o suma indeajunsa inainte sa ajungeti aici, deoarece nu exista decat o banca in centrul orasului.

Transportul in Ubud

Pentru a ajunge in Ubud, trebuie, mai intai, sa va aflati in Denpasar, dupa care puteti lua un taxi sau un autobuz. Odata ajunsi in acest mic oras, este recomandat sa mergeti pe jos, pentru a putea observa toate cladirile din zona. Totusi, daca doriti, aveti la dispozitie in Ubud taxiuri si de inchiriat masini, motociclete, scootere sau biciclete.

Posibilitati de cazare in Ubud

Din punctul de vedere al posibilitatilor de cazare, Ubud este un oras foarte diversificat. Aici puteti gasi hosteluri si hoteluri cu preturi pentru toate persoanele. Indiferent de bugetul pe care il aveti, cu siguranta veti gasi cazarea pe care o doriti intr-un timp foarte scurt.

Shopping in Ubud

Desi nu exista centre de cumparaturi, puteti gasi in unele zone diversi comercianti care vand obiecte de artizanat, bijuterii, si multe altele. Tineti minte ca intotdeauna este bine sa negociati, deoarece pretul pe care ei il cer, initial, este cu mult mai mare fata de cel final.

Viza turistica pentru Ubud

Pentru a putea veni in Indonezia, implicit in Ubud, veti avea nevoie de un pasaport valabil pe minimum 6 luni, dar si de o viza turistica, pe care o puteti procura la intrarea in tara.