Ghid turistic Sandy Parish

Despre Sandy Parish

Sandy’s Parish este una dintre cele noua parohii din Bermude, situata in partea de vest a tarii. Numele sau, care se pronunta Sands, provine de la aristocratul englez Sir Edwin Sandys, care a facut multe investitii pentru a coloniza parohia in anul 1600. Puteti ajunge in Sandy’s Parish din Hamilton City cu unul dintre autobuzele 7 sau 8 sau cu feribotul.

Sandy’s are cinci insule, care sunt unite intre ele prin poduri: Insula Irlandei de Nord, Insula Irlandei de Sud, Insula Boaz, Insula Watford si cea mai mare dintre ele, Insula Somerset. Pe Insula Irlandei de Nord se afla si Royal Naval Dockyard, unde ancoreaza cele mai multe dintre navele de croaziera.

Datorita faptului ca se afla departe de aglomeratia din Hamilton City, parohia este un loc care ofera liniste si relaxare, lucruri care sunt pe cale de disparitie in Bermuda atat de populata de turisti.

Va recomandam sa mergeti la Hog Bay Beach, considerata o comoara ascunsa si una dintre cele mai exclusiviste plaje din Bermude. Somerset Long Bay Beach este o plaja aflata in vestul parohiei, in apropierea careia se afla si un parc. Pasionatilor de snorkeling le recomandam sa mearga la Snorkel Park Bermuda, una dintre cele mai bune plaje din zona pentru practicarea acestui sport. Daca doriti sa aveti parte de o dupa-amiaza linistita puteti face un picnic in Lagoon Park, unde veti gasi peisaje minunate.

Daca va aflati in Sandy’s Parish puteti vizita Muzeul Maritim Bermude, Dophin Quest, Bermude Art Center, Biserica St. James sau Rezervatia Naturala Gladys Morrell si multe alte obiective turistice interesante.

In Sandy’s Parish veti gasi multe restaurante si baruri. Avand in vedere ca acolo ancoreaza navele de croaziera, multe dintre ele sunt situate in apropierea docurilor.

Unele dintre cele mai bune hoteluri din Bermude sunt situate in Sandy’s Parish. Dintre acestea va recomandam Garden House Bermuda, 9 Beaches Resort Bermuda, Willowbank si Cambridge Beaches Resort.

Sandy Parish