Informatii utile Southampton Parish

Date generale


Moneda: Dolar din Bermuda (BMD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -04:00

Southampton Parish este recunoscuta pentru


plaja
natura
arhitectura
arta
divertisment
expozitii

Cand este indicat sa mergeti in vacanta in Southampton

In Southampton turistii pot veni tot anul, pentru ca aici este o clima subtropicala, cu temperaturi foarte ridicate intreaga perioada. Insa, daca sunteti amatori de muzica si dans, in luna mai este momentul cel mai potrivit, pentru ca atunci se desfasoara Festivalul de Salsa. Dansatori din intreaga zona se aduna aici pentru a-si dovedi talentul, iar Southampton capata o culoare superba.

Temperaturi medii lunare in Southampton Parish, Insulele Bermude

Ce sa luati in bagaj

Nu uitati sa va luati ochelarii de soare in geanta, in special daca veniti vara. Nici crema de protectie nu trebuie lasata acasa, pentru ca veti avea nevoie. Daca doriti sa inchiriati o masina, atunci e bine sa aveti si permisul de conducere la dumneavoastra.

Modalitati de plata in Southampton

In general, preturile sunt foarte ridicate in intreaga Republica, iar Southampton nu face exceptie. Produsele sunt de doua, trei ori mai scumpe decat in celelalte parti, asa ca e necesar sa faceti economii serioase inainte sa plecati la drum. Incepand cu biletul si terminand cu nota de plata de la hotel, toate vor fi putin piperate.

E necesar sa aveti banii schimbati in peso convertible, pentru ca aceasta este moneda utilizata de turisti. Exista schimburi valutare si la hoteluri, insa unele refuza sa faca tranzactia, deci e bine sa fiti pregatiti.

Magazine si piete in Southampton

In Southampton turistii pot achizitiona suveniruri din buticurile din hoteluri si nu numai. Farul Gift Shop este un magazin deschis zilnic, cu exceptia Craciunul, de unde vizitatorii pot cumpara carti postale, aparate foto de unica folosinta, dar si alte obiecte sau suveniruri.

Bineinteles, in Southampton exista si un Shopping Center, care are o gama larga de produse: de la incaltaminte, imbracaminte pana la bijuterii si parfumuri. Acesta se numeste WestQuay si pune la dispozitia clientilor peste 100 de magazine ce cuprind marile branduri: Zara, H&M, John Lewis si altele.