Transport Southampton Parish

Exista o retea de autobuze care fac parte din compania Bluestar, ce va poate duce oriunde, atat in oras, cat si in afara acestuia. Daca doriti sa faceti o singura calatorie, atunci e indicat sa platiti direct soferului si e bine sa aveti bani ficsi pentru a usura urcarea. Pentru mai multe calatorii achizitionati-va un bilet, iar pentru cazul in care aveti nevoie de acest mijloc de transport de mai multe ori pe saptamana, atunci tichetul de libera trecere e cel mai potrivit.

Portul din Southampton este unul foarte mare, asa ca veti avea de unde alege un feribot cu care sa faceti o calatorie de-a lungul coastei. Astfel veti putea vedea imprejurimile si celelalte insule, dar si satele care sunt gazduite de acestea. Biletul nu costa foarte mult, asa ca oricine isi poate permite.

Exista numeroase taxiuri in Southampton care ofera curse atat in oras, cat si pe distante mai lungi sau pana la aeroporturile principale din apropiere. Printre companiile din acest oras se numara Soton Taxi, Southampton Taxis, New Forest Taxi, West quay cars. De asemenea, puteti sa faci comanda pentru un astfel de mijloc de transport si telefonic.