Ghid turistic Grand Cayman

Recomandat pentru: plaja, snorkeling, delfini, navigatie, calarie

Despre Grand Cayman

Grand Cayman este cea mai mare dintre cele trei Insule Cayman. Aceasta insula cuprinde 76% din intreaga masa terestra a tarii. Insula are aproximativ 35 km lungime si include cinci din cele sase raioane din Insulele Cayman: Bodden Town, East End, George Town, North Side si West Bay. Bodden Town – a fost fondat in 1700 si cuprinde partea centrala a Grand Cayman; Bodden Town a fost initial capitala Insulelor Cayman; East End - este situat in partea de est a Insulelor Grand Cayman si gazduieste numeroase atractii naturale, restaurante si locuri de cazare; George Town este capitala Insulelor Cayman; North Side include Kaibo, Rum Point si Breakers; West Bay gazduieste numeroase atractii turistice, inclusiv Cayman Turtle Farm si Muzeul Motor Cayman; orasele din Bay Vest includ Seven Mile Beach, Hell si West Bay Village.

In ceea ce priveste flora si fauna insulei, o varietate de plante pot fi gasite in Parcul Botanic Regina Elisabeta a II-a., iar in diverse locatii pot fi vazute iguane albastre, papagali, o specie de crab teren si multe altele.

Pe insula exista fast-food-uri, restaurante si cluburi de noapte. Raioanele din est au mai multe restaurante specializate in bucataria traditionala.

Sporturile nautice, cum ar fi scuba diving si snorkeling, sunt printre cele mai populare activitati de pe Grand Cayman. Insula este cunoscuta pentru recifurile de corali si frumusetea locurilor subacvatice.

Aeroportul International Owen Roberts serveste Grand Cayman cu zboruri interne si internationale.

Grand Cayman