Ghid turistic Tapuaetai

Despre Tapuaetai

Vacanta este perioada cea mai asteptata din an de toata lumea. De aceea, iata o destinatie in care va veti putea reculege, veti putea petrece timp de calitate intr-un mediu natural si veti putea descoperi traditii si obiceiuri noi: Tapuaetai, sau Insula de un pas, o insula din Arhipelagul Cook. Asezamantul se afla chiar in apropiere de laguna celebra din Aitukaki.

Linistit, cu palmieri la tot pasul si cu plaje incredibil de frumoase, curate si cu nisipuri foarte fine, satul este unul deosebit din toate punctele de vedere. El este perfect atat pentru familii, prieteni, cat si pentru luna de miere a proaspetilor casatoriti. Aici exista cateva vile in care va puteti caza. Camerele sunt spatioase, bine amenajate, iar personalul este atent la orice detaliu pentru a va transforma vacanta in cateva zile de neuitat. Daca va plac sporturile nautice si adrenalina, atunci ar fi bine sa va indreptati catre snorkeling. Astfel veti putea vedea flora din adancuri, iar sentimentul de a fi sub apa, foarte aproape de pestii frumos colorati, nu se compara cu nimic. O alta activitate perfecta pentru petrecerea timpului liber in Tapuaetai ar fi pescuitul. Este indicat sa va treziti dis de dimineata, pentru ca cele mai bune ore pentru pescuit sunt cele intre 4 si 7. Daca nu stiti unde se prind cel mai bine pestii, atunci puteti intreba unul dintre localnici. Cum acestia sunt binevoitori, cu siguranta va vor arata unde ar fi mai bine sa mergeti!

In privinta cumparaturilor nu trebuie insa sa va faceti mari sperante. In Tapuaetai exista foarte putine magazine si buticuri, insa aveti de unde sa cumparati cateva suveniruri pentru cei dragi. Totodata puteti chiar sa trimiteti vederi, intrucat aici exista un oficiu postal. Bucurati-va de zilele cu soare si nu ezitati sa profitati de fiecare moment in Tapuaetai. Va fi o vacanta de neuitat!

Tapuaetai