Informatii utile Vagar

Date generale


Moneda: Coroana daneza (DKK)
Limba oficiala: Feroeza, Daneza
Fus orar: GMT 00:00

Vagar este recunoscuta pentru


lac
cascada
drumetii

Cand este indicat sa vizitati orasul Vágar

Un moment bun pentru a vizita Vagar este intre iunie si august cand, in general, sunt cele mai bune conditii meteorologice.

Temperaturi medii lunare in Vagar, Insulele Feroe

Ce sa luati in bagaj

Deoarece iernile sunt reci, adaugati in bagaj haine pe care sa le purtati in straturi si o pereche de cizme. Veti avea nevoie de o haina de iarna groasa si nu uitati puloverele. Pentru vara, adaugati in bagaj haine care sa va permita sa fiti pregatit pentru o atmosfera mai calda, si de multe ori pentru un climat umed. Nu uitati aparatul foto, deoarece peisajul este foarte frumos.

Modalitati de plata in Vágar

Insulele Feroe, desi fac parte din Danemarca, au propria moneda - coroana Feroeza. Valoarea sa este apropiata de cea a coroanei Daneze, dar nu este folosita prea mult in afara Insulelor. Cu toate acestea, coroana daneza este acceptata peste tot pe Insulele Feroe.

Posibilitati de cazare in Vágar

Standardele hoteliere variaza foarte mult, dar, in general, camerele sunt frumoase si curate. Cele mai bune hoteluri sunt situate in preajma aeroportului Vagar. Exista mai multe pensiuni, acestea ofera de obicei standarde bune si sunt adesea situate in imprejurimi frumoase. Este, de asemenea, posibil sa inchiriati o camera in case particulare.

Shopping in Vágar

In general articolele de imbracaminte tricotate din lana sunt la mare cautare printre turisti. Puloverele, fesurile sau fularele de aici sunt chiar dragute si nu costa mai mult de 30 de euro.

Vagar