Ghid turistic Insula Hawaii (Big Island)

Recomandat pentru: plaja, plimbari in aer liber, atractii inedite, natura, relaxare, relaxare, divertisment

Despre Insula Hawaii (Big Island)

Insula Hawaii cuprinde mai mult de jumatate din suprafata statului Hawaii, Statele Unite ale Americii. Pentru a evita confuzia cu statul, aceasta este aproape universal numita Big Island. Pe aceasta insula este cel mai activ vulcan din lume, situat in Hawaii Volcanoes National Park, cel mai mare munte din lume in volum (Mauna Loa) si cel mai inalt munte din lume (Mauna Kea).

Insula ofera o multitudine de medii pentru o varietate de minuni naturale de neegalat. Fie ca sunteti in cautarea unei evadari romantice sau a unei calatorii in care vreti sa mergeti in cat mai multe drumetii, veti descoperi totul pe Hawaii, Big Island.

East Hawaii - este un oras important pe insula; aici veti puteti vedea numeroase cascade si va puteti plimba prin padurile tropicale. West Hawaii – aceasta este partea calda a insulei, cu precipitatii mult mai putine si atractii multe bazate pe ocean. Cu toate acestea, nu veti gasi plaje mari sau valuri masive. Zona este buna pentru incepatorii de surfing, snorkelling, pentru copii, canoe furchet si scuba diving, precum si pentru vizionarea balenelor si a delfinilor. Kohala – in nord-vestul insulei, este o zona vasta verde artificial amenajata; are cluburi de golf si statiuni superbe. Hamakua este locul in care se pot admira cascade splendide. O plimbare cu elicopterul este cel mai bun mod de a vedea acest site ce inspira veneratie. Puna – este in partea de est a insulei. Ka'u - partea de sud a insulei este mult mai putin vizitata, dar in ultimii ani a inregistrat un real progres in ceea ce priveste turismul.

Articole din Insula Hawaii (Big Island)

Cele mai frumoase plaje ale lumii
Cele mai frumoase plaje ale lumii

Toti vrem sa vedem cat mai multe intr-o viata de om, insa cu atat de multe optiuni, nu stim de unde sa incepem. Recomandarea noastra nu include plajele...

Insula Hawaii (Big Island)