Despre Insula Kauai

Cunoscuta sub numele de "Insula Gradina", Insula Kaua'i descrie toata splendoarea, maretia si varietatea pe care natura o are de oferit. Kaua'i este cea mai veche dintre insulele principale din Hawaii. Acesta este, de asemenea, una dintre cele mai umede locuri de pe pamant. Aceasta abundenta de ploaie a sculptat "Marele Canion al Pacificului", si a creat unele dintre cele mai frumoase cascade din lume.

Kaua'i este remarcata pentru atmosfera sa relaxanta si autenticitatea spiritului aloha.
Pentru cei carora le place aventura pe insula se organizeaza drumetii de renume mondial, caiac, surfing, snorkeling si scuba diving. Iubitorii naturii pot savura frumusetea din jurul Kilauea Lighthouse, Fern Grotto si Wailua Falls. Daca va doriti relaxare, Kauai ofera o abundenta de plaje tropicale, statiuni si orase pitoresti pline de restaurante somptuoase si experiente de cumparaturi.

Aceasta insula fermecatoare este prietenoasa, relaxanta si pasnica - locul perfect pentru a experimenta cultura si istoria Hawaii. Indiferent daca veti petrece o zi sau o saptamana pe insula, amintirile din Kaua'i le veti pastra pentru o viata!

Insula Kauai