Ghid turistic Insula Ebeye

Despre Insula Ebeye

Insula Ebeye reprezinta una dintre cele mai populare insule din Arhipelagul Marshall. Ea se intinde pe aproximativ 360.000 de metri patrati si are o populatie de peste 15.000 de suflete. Interesant este faptul ca mai mult de jumatate din populatia de pe Insula Ebeye este tanara si are sub 18 ani.

Atunci cand decideti sa va petreceti vacanta pe Insula Ebeye, e bine sa stiti ca aveti la dispozitie mai multe variante de cazare, intrucat asezamantul dispune de cateva hoteluri cu toate facilitatile de care aveti nevoie. Cateva dintre resorturi sunt Dsc, Midtown Hotel sau Anrohasa Hotel.

Unul dintre lucrurile de care trebuie sa profitati in zilele de concediu petrecute pe Insula Ebeye este reprezentat de plaje. Cu toate ca acestea nu sunt foarte bine amenajate, veti avea ocazia sa plecati acasa cu un bronz deosebit. Mai mult, insula este renumita si pentru faptul ca in apele ce o inconjoara se practica foarte mult scufundarile. De asemenea, va sfatuim sa va bucurati de peisajele Lagunei Kwajalein.

Este bine sa stiti despre Insula Ebeye ca este un teritoriu foarte sarac din Arhipelagul Marshall si ca multi dintre cei ce traiesc aici au ramas deja fara speranta. Acest lucru nu este insa un impediment pentru dumneavoastra in ceea ce priveste o vacanta de neuitat. Oamenii sunt calzi si primitori, fiind mereu bucurosi sa primeasca turisti pe micutul lor asezamant.

Copiii au la dispozitie cateva scoli pe insula, unde invata lucrurile elementare. Este cunoscut faptul ca aceste institutii de invatamant dispun de programe prin care profesori din alte colturi ale lumii vin pentru a preda, pe o perioada determinata. Aceasta activitate este de fapt un stagiu de voluntariat, prin care tineri profesori isi exerseaza meseria si cunosc in acelasi timp cultura de pe Insula Ebeye.

Insula Ebeye