Ghid turistic Kwajalein Atoll

Despre Kwajalein Atoll

Kwajalein face parte din Arhipelagul Marshall si va asteapta pe intreaga perioada a anului sa va bucurati de o vacanta de neuitat. Localnicii ii mai spun acestui loc si Kwaj. Interesant este faptul ca Kwajalein reprezinta unul dintre cele mai mari recife de corali din lume, fiind inconjurat complet de ape clare si calde. Mai mult, este bine de stiut faptul ca Insula Kwajalein este una din principalele atractii din regiunea cu acelasi nume.

Odinioara, aici a existat o baza militara pentru armata Statelor Unite, ceea ce face din Kwajalein o destinatie si mai interesanta. Chiar si astazi veti putea vedea semne ale vietii care se ducea aici in vremurile apuse.

Atunci cand ajungeti in Kwajale, va invitam sa descoperiti in primul rand natura, pentru ca este deosebita. Nu ne referim doar la ceea ce veti vedea in imprejurimi, insemnand copaci cu o istorie de secole, specii de flori foarte rare, dar si animale interesante si tipuri de broaste testoase, ci si la viata din adancuri. Ea poate fi explorata daca optati pentru scufundari. In Kwajalein exista cativa instructor de scuba diving si snorkeling care va pot ajuta sa descoperiti cat mai bine ceea ce va ofera viata subacvatica. Suntem siguri ca veti ramane impresionati.

Daca va ganditi si la cum va veti caza in Kwajalein, noi va oferim raspunsul. Teritoriul dispune de cateva hoteluri foarte frumoase, in care veti fi tratati foarte bine. Dintre ele, putem aminti Resortul Insulele Marshall sau Hotelul Robert Reimers. Nu uitati insa sa va luati aparatul foto cu dumneavoastra atunci cand plecati spre Kwajalein. Cu toate ca nu aveti prea multe magazine la dispozitie pentru a cumpara suveniruri celor dragi, suntem siguri ca veti avea ocazia sa imortalizati momente de neuitat!

Kwajalein Atoll