Ghid turistic Auki

Despre Auki

Auki este capitala provinciei Malaita din Insulele Solomon si totodata o destinatie turistica numai buna pentru cateva zile de concediu! Din punct de vedere geografic, insula este situata in partea de nord a Lagunei Langalanga, pe coasta de vest a Insulei Malaita. De precizat este faptul ca exista curse frecvente catre alte asezaminte aflate in apropiere de Auki, iar astfel relatiile intre localnici sunt mai stranse, in vreme ce turismul infloreste.

Fiind vorba de un oras relativ mic, unde traiesc in jur de sase mii de oameni, Auki este un asezamant linistit, ferit de zgomotul marilor orase. Va sfatuim sa incercati legumele si fructele proaspete care sunt vandute de localnici in piata in fiecare zi. Acestea sunt cultivate de cei care locuiesc in zona si au un gust aparte.

In ceea ce priveste locurile in care va puteti caza, trebuie sa stiti inca de la inceput ca nu aveti prea multe optiuni. Exista un centru principal dedicat turismului, care poarta numele asezamantului, Auki, dar puteti sa cautati cazare si la localnici. Acestia sunt dispusi sa inchirieze camera pentru turisti.

Intrucat Auki nu este un oras foarte bine dezvoltat din punct de vedere al infrastructurii, veti observa ca doar strada principala este asfaltata. Cu toate acestea, destinatia are farmecul ei, intrucat veti pasi intr-o lume deosebita, in care natura este aproape neatinsa de mana omului. In acelasi timp, va sfatuim sa faceti plimbari pe jos pentru a descoperi intreaga zona. Un punct de interes in Auki este plaja. Aici puteti sa va relaxati sau puteti sa jucati diferite jocuri. Unul dintre momentele pe care nu trebuie sa le ratati in Auki este apusul. Seara veti avea parte de un spectacol de lumini absolut deosebit, mai ales ca puteti sa vedeti cum coboara soarele in timp ce stati pe plaja.

Auki