Informatii utile Insulele Virgine Americane

Date generale


Capitala: Charlotte Amalie
Moneda: Dolar american (USD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -04:00
Religie: Crestini (94.8%), Alte religii (5.2%)

Insulele Virgine Americane este recunoscuta pentru


plaja
navigatie
snorkeling
cazinou
drumetii
biserici
debarcader

Cand este indicat sa vizitati Insulele Virgine Americane

Cel mai bun timp pentru a vizita Insulele Virgine Americane este din aprilie pana in iunie, atunci cand va puteti astepta sa gasiti vreme frumoasa si precipitatii in cantitati mici. Din decembrie pana in martie serile sunt racoroase insa in timpul zilei temperaturile sunt placute. Acesta este sezonul turistic de varf in Insulele Virgine Americane si din acest motiv tarifele hoteliere cresc considerabil. In aceasta perioada se organizeaza Carnavalul St Croix (la sfarsitul lunii decembrie - inceputul lunii ianuarie) si Festivalul International St Thomas Rolex Regatta (martie).

In perioada aprilie-iunie sezonul turistic scade, de asemenea, scad si tarifele hoteliere. In aceasta perioada se organizeaza Carnavalul St Thomas (la sfarsitul lunii aprilie).

Temperaturi medii lunare in Insulele Virgine Americane

Perioada iulie-octombrie este sezonul uraganelor. Acum veti gasi pachete cu oferte turistice la preturi de necrezut. In aceasta perioada se organizeaza Carnavalul St. Ioan (sfarsitul lunii iunie - inceputul lunii iulie), Festivalul de fructe tropicale si St Croix Melee Mango (iulie) si St Croix Blue Bay Jazz Festival (noiembrie).

Ce sa luati in bagaj

Adaugati in bagajul dvs. haine si incaltaminte confortabile; medicamentele prescrise si produsele cosmetice uzuale. Nu uitati sa luati cu dumneavoastra aparatul de fotografiat si un card de memorie suplimentar pentru a putea stoca sute de imagini.

Transportul in Insulele Virgine Americane

Feriboturile ruleaza intre toate cele trei insule principale, precum si la si de la Insulele Virgine Britanice. Toate insulele au servicii cu autobuzul si servicii asigurate de taxi. De asemenea, veti putea avea posibilitatea de a inchiria o masina. Daca faceti rezervari anticipate, ratele vor fi mai mici. De asemenea, veti putea inchiria o barca cu panze de la Red Hook.

Shopping in Insulele Virgine Americane

Insulele gazduiesc tot felul de magazine, care vand in special rom, diamante si bijuterii din aur. Christiansted este acasa, la mai multe galerii, de unde puteti achizitiona obiecte de arta expuse de artisti notabili. D & D Studio Fine Art Gallery din Christiansted, St Croix vinde uimitoare lucrari ale celor mai buni fotografi din Caraibe si este singura galerie din Indiile de Vest dedicata in intregime artei fotografice.

Viza turistica pentru Insulele Virgine Americane

Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Insulele Virgine Americane in scop turistic au nevoie de viza pentru a face acest lucru. Aceasta se obtine de la reprezentanta diplomatica a acestora in tara noastra, adica Ambasada Statelor Unite ale Americii in Romania.