Ghid turistic Water Island

Despre Water Island

Water Island a fost achizitionata de catre Statele Unite ale Americii in 1917 de la Danemarca. Din 1996, Water Island face parte din Insulele Virgine Americane. Insula este de origine vulcanica si se afla la sud de St Thomas.

Feribotul circula in mod regulat de la Crown Bay la Phillips Landing, iar plimbarea este de aproximativ 10 minute. Cateva case de pe insula sunt disponibile pentru cazarea turistilor.

Principalele atractii de pe insula sunt plajele, inclusiv Plaja Luna de Miere si Fort Segarra, un fort subteran partial construit de catre SUA in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial.

Initial Plaja Luna de Miere putea fi cu greu numita plaja. Aceasta a fost o suprafata de aproximativ 50 metri lungime presarata cu vegetatie si roci. Ulterior, copacii au fost eliminati, si au fost aduse 200 de camioane cu pietris. Nisipul a fost cernut pentru a se elimina orice resturi ramase si algele marine au fost indepartate.

Fort Segarra a fost construit ca parte a strategiilor de aparare ale Statelor Unite in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial. Site-ul este acum deschis pentru vizualizare, si tunelurile si camerele subterane sunt deschise pentru excursii organizate.

Water Island