Ghid turistic Road Town

Recomandat pentru: debarcader, navigatie, gradina botanica, gradini, plaja, shopping

Despre Road Town

Road Town este capitala Insulelor Virgine Britanice. Acest oras se bucura de un climat tropical. Temperaturile variaza foarte putin de-a lungul anului. In capitala, Road Town, maximele zilnice se incadreaza in jurul valorii de 32 ° C vara si 29 ° C in timpul iernii. Precipitatiile pot fi destul de variabile, dar cele mai ploioase luni sunt septembrie-noiembrie.

In oras puteti vizita Gradina Botanica si Muzeul de Istorie Folk de pe Main Street, dar va puteti angaja si in diferite activitati de genul scuba diving, scufundari, snorkeling si eco-excursii.

In cazul in care iubiti sa faceti cumparaturi, nu ezitati sa mergeti la cea mai mare si mai dotata librarie de pe insula, Libraria Serendipity, de pe Main Street. La etajul librariei este un bar si un internet cafe, cu Wi-Fi gratuit si tablouri expuse de artisti locali. La magazinul
Bamboushay de pe aceeasi strada veti gasi ceramica lucrata manual.

Pentru servirea mesei alegeti sa mergeti la: Roti Palace pe Main Street, unde puteti manca la preturi accesibile; Capriccio, pe malul marii, unde puteti servi pizza si paste; Road Town Bakery pe Main Street ofera sandvisuri si produse de patiserie

Pentru viata de noapte mergeti in barul Le Cabanon, un bar excelent situat in centrul orasului Road, sau la Royal BVI Yacht Club.

Intre posibilitatile de cazare din oras se numara hotelurile Sea View si Treasure Isle.

Road Town