Informatii utile Belfast

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Irlandeza, Engleza
Fus orar: GMT 00:00

Belfast este recunoscuta pentru


puncte de interes
arhitectura
cladiri administrative
plimbari in aer liber
cultura
divertisment

Cand este indicat sa vizitati orasul Belfast

Sezonul turistic de varf din Belfast, este din mai pana in septembrie, dar Belfast este un oras care ofera pe tot parcursul anului o multime de lucruri interesante. Vremea este in general calda vara si rece si umeda in timpul iernii. Fiti pregatiti sa ploua in orice moment al anului.

Temperaturi medii lunare in Belfast, Irlanda

Ce sa luati in bagaj

Indiferent de anotimpul in care mergeti in Belfast, luati in bagajul dumneavoastra haine care sa va protejeze de ploaie. Nu uitati aparatul foto cu care sa imortalizati cele mai frumoase momente ale vacantei.

Shopping in Belfast

Oportunitatile de cumparaturi din Belfast s-au imbunatatit de-a lungul anilor, variind de la piete la centrele comerciale moderne.

Veti gasi buticuri de designer de-a lungul Ormeau Road, Avenue Bloomfield Road si Belmont. Centrul comercial de pe Royal Avenue, are mai mult de 70 de magazine.

Piata Sf. George de pe East Bridge Street, vis a vis de Sala Waterfront, dateaza din 1896. Acesta nu este numai cea mai veche piata acoperita din Irlanda, dar este si printre cele mai bune dintre pietele din Insulele Britanice. Veti gasi aici produse alimentare, haine, carti, antichitati si cea mai mare piata de peste din Irlanda.