Transport Carlow

Calatoria cu masina in Carlow este destul de usoara. Blocajele din trafic sunt frecvente, in special in jurul strazii Upper Tullow, dar sunt minore. Browne Street, Castle Street, Charlotte Church Street sunt strazi cu un singur sens. Lower Tullow Street are, de asemenea, un singur sens, cea mai mare parte din strada fiind inchisa complet pentru trafic intre orele 8-18, de luni pana sambata.

Carlow are peste 3.000 de locuri de parcare auto, astfel incat nu a existat niciodata o problema din acest punct de vedere. Majoritatea sunt cu taxa in timpul zilei, iar cele mai multe dintre acestea trebuie sa fie platite in avans; biletele de parcare sunt cumparate de la automatele de pe strada, si au un timp stampilat pe ele.

Datorita legislatiei recente, tarifele de taxi sunt unice in fiecare parte a Irlandei. Prin urmare, pretul unui taxi va depinde de durata calatoriei.

Autobuzele sosesc si pleaca din statia de langa parcul orasului Carlow, dupa ora 7, in fiecare dimineata. Veti gasi o statie de autobus si in centrul orasului, la intersectia Kennedy Avenue cu strada Barrack.