Cum se ajunge in Dublin

Calatoria cu avionul la Dublin

Principalele aeroporturi din Europa au toate zboruri directe spre Aeroportul din Dublin, si chiar zborurile transatlantice de la Los Angeles si New York zboara la Dublin. Aeroportul din Dublin este la aproximativ 12 km nord de centrul orasului. O plimbare in centrul orasului cu un taxi va costa aproximativ 20 £. Serviciu de autobuz va costa 1.70 £, daca nu utilizati transfer special de la aeroport, care este putin mai scump ( 6.00 £).

Calatoria cu trenul la Dublin

Trenurile opereaza national in toata Irlanda. Trenurile pleaca din garile Connolly si Heuston. Vizitatorii care calatoresc din sud si vest vor ajunge in gara Heuston Station, de unde printr-o plimbare scurta cu autobuzul vor ajunge in centrul orasului, cu taxiul sau tramvaiul (Luas). Cei care sosesc din nord, nord-vest, si din sud-est, vor ajunge la Gara Connolly, care este la o scurta plimbare de O'Connell Street.

Calatoria cu masina la Dublin

Dublin este foarte usor accesibil cu masina, in cazul in care va incumentati sa conduceti pe partea stanga. Probabil nu toate, dar cele mai multe dintre drumurile mari duc la Dublin. In cazul in care din anumite motive doriti sa parcurgeti distanta Bucuresti-Dublin cu masina, va recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Vilcea - Sibiu - Deva - Szeged - Kecskemet - Budapesta - Györ - St. Pölten - Wels - Deggendorf - Regensburg - Nürnberg - Aschaffenburg - Frankfurt/Main - Limburg - Siegburg - Köln - Aachen - Geleen - Brüssel/Bruxelles - Gent/Gand - Dunkerque - Calais - Leatherhead - Reading - Swindon - Cardiff - St. Clears - Pembroke – Dublin, traseul avand aproximativ 3024.3 km.