Informatii utile Trim

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Irlandeza, Engleza
Fus orar: GMT 00:00

Trim este recunoscuta pentru


situri religioase
puncte de interes
lacasuri de cult
arhitectura
cladiri istorice
cladiri istorice

Cand este indicat sa vizitati orasul Trim

Trim este o destinatie turistica pe care o puteti vizita pe tot parcursul anului, insa lunile de vara, desi sunt aglomerate, sunt cele mai recomandate pentru o vacanta aici. In Trim, vremea imprevizibila se manifesta pe tot parcursul anului. Iulie si august sunt cele mai calde luni. Ploile, ceata si zapada sunt evenimentele cele mai comune.

Temperaturi medii lunare in Trim, Irlanda

Ce sa luati in bagaj

Indiferent de anotimpul in care veti vizita orasul, purtati cu dumneavoastra o umbrela. Ar trebui sa incercati sa purtati straturi de haine, care pot fi puse sau scoase cu usurinta, astfel incat sa puteti tine pasul cu conditiile meteorologice in schimbare.

Modalitati de plata in Trim

Ca idee, un bilet pentru vizitarea Castle Trim costa 3.70 €; cazarea va poate costa intr 20 si 200 €; un pranz in jur de 15 €.

Posibilitati de cazare in Trim

Intre posibilitatile de cazare, veti gasi: Trim Castle Hotel (046/948 3000, Pret: 150-200 €) un hotel nou vis-a vis de castel, realizat intr-un stil modern; Brogan Bar Guesthouse (046/943 1237, Pret: 90 – 120 €) ofera camere confortabile, bine dotate. Casa Crannmor (046/943 1635, inchisa de la mijlocul lunii decembrie pana la inceputul lunii februarie; Pret: 60 – 90 € ), o casa georgiana de tara, cu gradini frumoase.

Transportul in Trim

Trim este un oras suficient de mic pentru a-l putea vizita in intregime, mergand pe jos; exista o multime de semne care va indruma spre locurile in care doriti sa ajungeti. Puteti de asemenea sa inchiriati o bicicleta

Autobuzele opresc din Dublin in statia New Road, la cateva sute de metri la est de Trim Castle.

Shopping in Trim

In oras exista magazine din care puteti cumpara imbracaminte, haine, accesorii si suveniruri. Magazinul Carique (situat in hotel) ofera oportunitatea achizitionarii unor obiecte cu specific irlandez. In oras veti gasi si buticuri exclusiviste ce ofera imbracaminte.