Cum se ajunge in Nazaret

Distantele mici fata de orasele principale din zona, fac ca orasul sa fie foarte accesibil pe sosea. Din Tel Aviv, cu traseele 823 si 826, timp de circa doua ore de mers. Mentiunea care trebuie facuta aici, este ca acestea nu sunt disponibile in zilele de Sabat sau in sarbatorile legale evreiesti.

Din Haifa, traseul 331, timpul fiind de aproximativ o ora, sau din Ierusalim. De aici pleaca zilnic doua autobuze spre Nazaret (955), cu exceptia Sabatului si sarbatorilor legale. Insa in zilele acestea aveti optiunea de a lua autobuzul pana in Afula, ca acolo sa schimbati autobuzul si sa va indreptati spre Nazaret.

Daca alegeti varianta de a inchiria o masina, va sfatuim sa va pregatiti pentro o zona destul de neplacuta a Israelului, cu drumuri inguste, trafic lent si marcaje nu prea consistente si lamuritoare. Exista optiunea GPS, dar se pare ca in aceasta zona, nu va puteti baza 100%, nici macar pe tehnologia moderna. Atentie mare la drumurile infundate si nesemnalizate, care nu vor face altceva decat sa va rapeasca din timpul alocat vizitarii orasului.