Informatii utile Nazaret

Date generale


Moneda: Shekel (ILS)
Limba oficiala: Ebraica, Araba
Fus orar: GMT 02:00

Nazaret este recunoscuta pentru


situri religioase
arhitectura
cladiri istorice
lacasuri de cult
cultura
istorie

Cand este indicat sa vizitati orasul Nazaret

Nazaret poate fi vizitat pe tot parcursul anului, clima fiind prietenoasa si uscata. Afluenta mai mare de turisti se inregistreaza in perioada marilor sarbatori crestine, cand puteti fi martorii unor ceremonii si procesiuni impresionante.

Temperaturi medii lunare in Nazaret, Israel

Ce sa luati in bagaj

Desi precipitatiile sunt destul de rare pe parcursul verii, va sfatuim sa aveti in bagaj, incaltaminte adecvata pentru ploaie, pelerine sau umbrela. Pentru celelalte zile, nu trebuie sa va lipseasca hainele usoare, ochelarii de soare, sepcutele sau palariile.

Modalitati de plata in Nazaret

In Nazaret, puteti plati si cu cardul, dar va sfatuim sa purtati la dumneavoastra bani cash, locurile unde cardul este acceptat fiind destul de putine.

Nici aici preturile nu difera foarte mult de restul oraselor din Israel, o masa la restaurant pornind de la 50 de shekeli, mergand pana la 300, un suc costa intre 1 si 3 shekeli, apa 1,5, un billet de autobus 4 shekeli, un litru de benzina 8 shekeli, iar un kilometru cu taxiul va costa 7,5 shekeli, pornirea fiind de 30.

Shopping in Nazaret

Pentru amatorii de cumparaturi, exista o piata araba (souq), de unde puteti achizitiona suveniruri, obiecte de arta, bijuterii, haine, incaltaminte si diverse articole si produse pentru prietenii dumneavoastra.

Viza turistica in Nazaret

Viza pentru statul israelian, se poate lua la granita, sau in cadrul ambasadelor si consulatelor, ori de la reprezentantele diplomatice ale Israelului.