Transport Tel Aviv

Orasul este foarte bine pus la punct, in ceea ce priveste transportul, fie el in comun sau particular. Autobuzele apartinand Dan Bus Company, Metropoline si Kavim, sunt gata sa va duca in orice colt al orasului, in timp ce Egged Bus Cooperative, cel de-al doilea mare operator din lume, va ofera curse spre Tel Aviv, Haifa si alte rute in afara orasului. Mentiunea ce trebuie facuta aici, este ca in ziua de sambata, autobuzele nu circula, ca si in Tel Aviv, prin urmare, este bine ca o excursie planificata pentru ziua de sambata, in cazul in care nu efectuati excursia cu o agentie de turism sau un grup organizat, sa fie bine gandita din acest punct de vedere.

Reteaua de taxiuri este si ea dezvoltata, avand de ales dintr-o multitudine de variante, care de care mai atractiva.

Trenul reprezinta si el o alternativa destul de facila, orasul avand patru mari gari, interconectate la reteaua nationala de cai ferate, ce fac legatura intre marile orase ale Israelului.

Pe cale rutiera, orasul este reprezentat prin Autostrada Ayalon sau Autostrada 20, Autostrada 1, dinspre aeroportul Ben Gurion, care leaga orasul de Tel Aviv, Haifa si Ramat Gan.

Tel Aviv