Ghid turistic Yardenit

Despre Yardenit

Aflat in imediata apropiere a Marii Galileei, orasul Yardenit este recomandat prin locatia sa, in apropiere de orasul Tiberia.

Aici puteti vizita Muzeul Kinneret Beit Khefets. Pentru a vizita acest muzeu, ca optiuni de deplasare, va propunem traseele 6 si 90 din Ierusalim, drum de aproximativ doua ore, traseele 2, 6 si 65 din Tel-Aviv, cu durata de o ora si patruzeci si cinci de minute si traseele 2 si 77 din Haifa, timpul de deplasare fiind de aproximativ o ora si cinci minute.

Ohalo Manor este cel mai apropiat hotel din zona, la care va puteti caza, dar si la unul din hotelurile din orasele din vecinatate ca Degania Bet Kibbutz Country Lodging, Maagan Holiday Village Kibbutz Hotel, Rimonim Mineral Tiberias, The Scots Hotel si Royal Plaza, din Tiberia.

In oras, puteti beneficia de serviciile restaurantului Bistro Bar, dar puteti lua masa la unul din multele restaurante din orasele din apropiere: Hahavit, Alumot, Tzel Tamar, Hamahvat, Decks, Knaipe, sunt doar cateva din locatiile unde puteti lua masa, intr-o atmosfera foarte placuta si destinsa.

Yardenit