Informatii utile Amalfi

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Italiana
Fus orar: GMT 01:00

Amalfi este recunoscuta pentru


cladiri istorice
situri religioase
muzee
puncte de interes
plaja
cultura

Cand este indicat sa vizitati Orasul Amalfi

Cel mai bun timp pentru a vizita orasul Amalfi este primavara sau toamna devreme. In timpul verii orasul este foarte aglomerat si preturile sunt mari.

Iarna ar putea fi o destinatie ideala pentru un weekend plin de viata, mai ales in perioada de Craciun. Iarna, orasul Amalfi are o clima blanda, insa in lunile de iarna cu zile mai scurte veti timpul limitat si nu veti avea timpul necesar pentru a vizita toate obiectivele turistice.

Temperaturi medii lunare in Amalfi, Italia

Amalfi, este un oras foarte aglomerat vara, in plus acest anotimp poate fi foarte cald si umed. Primavara, cand totul infloreste, este probabil, momentul ideal de ani pentru a vizita Coasta Amalfi. Caldura nu este opresiva si numarul de turisti care viziteaza zona in aceasta perioada, nu este prea mare. In toamna, din a doua saptamana a lunii septembrie veti descoperi, de asemenea, un oras mult mai calm.

Ce sa luati in bagaj

Din bajul dvs. nu trebuie sa lipseasca: imbracamintea impermeabila; incaltamintea confortabila; calmante si orice alte medicamente ce v-au fost prescrise; obiecte de toaleta si cosmetice; aparatul foto.

Modalitati de plata in Amalfi

In Amalfi puteti servi o cina – doua persoane -, de la 30 de euro (salata, pizza si vinul casei) la 100 de euro pentru produse gastronomice ceva mai deosebite. In ceea ce priveste masa, va puteti incadra intre 60 si 80 Euro.

Posibilitati de cazare in Amalfi

Amalfi ofera posibilitati de cazare diverse:
Eva Camere Amalfi - Via Gabriele di Benedetto, 3; telefon +39 089 872 875; vila cu doua dormitoare; tarife accesibile.
Fontana Hotel Amalfi - Piazza Duomo, telefon +39 089 871530; situat in centrul orasului, hotel de trei stele dispune de 21 de camere.
Grand Hotel Excelsior Amalfi - Via Papa Leone X, Pogerola, telefon +39 089 830 015; hotel de patru stele cu 106 camere.
Hotel Dei Cavalieri Amalfi - Via Mauro Comite, 32, telefon +39 089 831 333; hotel de trei stele situat deasupra coastei, cincisprezece minute distanta de centrul orasului Amalfi si oferind o vedere fantastica la Marea Mediterana.
Hotel Centrale Amalfi, Largo Duchi Piccolomini 1, Piazza Duomo, telefon +39 089 872608; hotel de trei stele gazduit intr-o cladire veche din secolul al XIV-lea, plasat la piata centrala din Piazza Duomo.
Hotel Residence Amalfi, Via delle Repubbliche Marinare, 9, telefon +39 089 871 183; hotel de trei stele foarte aproape de port; cu 27 de camere.
Vila Epicuro - vila de lux; ofera oaspetilor sai imprejurimi linistite si primitoare, de lux si exclusivitate.
Hotelul Floridiana, Via Brancia 1-84011, hotel privat; excelente conditii de cazare, servicii la cel mai inalt standard.