Informatii utile Brescia

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Italiana
Fus orar: GMT 01:00

Brescia este recunoscuta pentru


puncte de interes
situri religioase
arhitectura
istorie
lacasuri de cult
cultura

Cand este indicat sa vizitati orasul Brescia

Cele mai bune luni ale anului pentru a vizita Brescia sunt martie, iulie si octombrie. Brescia ofera o experienta unica atat vara cat si iarna. Este important sa se ia in considerare climatul Bresciei atunci cand planuiti sa mergeti aici.

Orasul este foarte popular pentru atractiile pitoresti ale Alpilor. In afara de Alpi, Brescia este de asemenea foarte popular pentru cladirile sale mari si arhitectura veche. Cu toate acestea, in cazul in care aveti de gand sa mergi in Brescia, trebuie sa va asigurati ca alegeti cel mai moment in care sa va bucurati pe deplin de tot ceea ce ofera orasul.

Brescia are un climat continental, prin urmare, ea nu are furtuni sau vanturi puternice. Temperatura variaza de la -1 la 10 grade Celsius in timpul iernii, in timp ce in timpul verii, temperatura poate varia de la 18 la 29 de grade Celsius.

In Brescia, vremea este mai calda din martie pana in august, in timp ce temperaturi mai reci se inregistreaza din noiembrie pana in februarie. In timpul verii, orasul primeste un volum de 250 la 300 mm de ploaie, insa nu se inregistreaza inundatii.

Temperaturi medii lunare in Brescia, Italia

Cel mai bun timp pentru a merge in Brescia este in timpul lunilor de vara, dar exista, de asemenea, activitati de iarna de care va puteti bucura in Alpi. De fapt, Brescia poate fi vizitata pe tot parcursul anului. In timpul verii, Brescia are o multime de festivitati, cum ar fi Festivalul International de pian si Mille Miglia in perioada aprilie-iunie, in timp ce in timpul iernii, in Brescia se organizeaza Targul din San Faustino si Giovita in luna februarie.

Ce sa luati in bagaj

Din bagajul dvs. nu trebuie sa lipseasca hainele adecvate perioadei din an in care veti vizita Brescia. O haina de ploaie sau un sacou impermeabil va va fi intotdeauna util, cum de asemenea, nici umbrele nu trebuie sa lipseasca din bagaj.

Nu uitati sa luati cu dvs. camera foto, necesara pentru a imortaliza obiectivele turistice deosebite.

Posibilitati de cazare in Brescia

Brescia nu dispune de o baza de cazare foarte complexa. Intre optiuni se gasesc:
UNA Hotel - veti gasi aici o primire calduroasa; 145 camere complet renovate, toate spatioase, luminoase si foarte curat; hotelul este situat intr-o zona linistita si aproape de Universitatea din Brescia, la 2 km de centrul orasului; acesta ofera, de asemenea, un centru de fitness cu o piscina interioara (Viale Europa, 45).
Best Western Hotel Master - este situat aproape de centrul istoric si zona centrala a orasului comercial; acest hotel este modern si ofera 5 sali de intalnire complet echipate pentru a gazdui evenimente de pana la 200 de participanti. (Via Luigi Apollonio, 72).
Hotel AC Brescias - acest hotel urban este situat in apropiere de strada Via Togni; hotelul este special conceput pentru a satisface cele mai exigente gusturi, ideal pentru cei carora le place un decor contemporan si standarde ridicate; (Adresa Via Giulio Quinto Stefana, 3).
Albergo Orologio - acest hotel de tip boutique complet renovat este situat intr-un palat medieval in inima orasului Brescia, intre Piazza del Duomo si Piazza della Loggia; are camere decorate frumos, si ofera un mic dejun tip bufet delicios; personalul este foarte bine informat si prietenos; (Adresa Via Cecare. Beccaria, 17).