Informatii utile Insula Capri

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Italiana
Fus orar: GMT 01:00

Insula Capri este recunoscuta pentru


arhitectura
cladiri istorice
puncte de interes
situri religioase
plaja
istorie

Cand este indicat sa vizitati Insula Capri

Capri este usor de vizitat intr-o excursie de o zi de la Napoli sau Coasta Amalfi, dar, este mai bine savurat dimineata si seara, atunci cand numarul turistilor nu este foarte mare.

Temperaturi medii lunare in Capri, Italia

Vara, in Capri vin aproximativ 10.000 de turisti pe zi (aproximativ acelasi numar ca si cel al populatiei insulei). Temperaturile moderate ale insulei fac din acest loc o destinatie buna pe tot parcursul anului, desi primavara si toamna sunt cele mai bune perioade pentru un sejur.

Ce sa luati in bagaj

Bagajul pentru vacanta Insula Capri trebuie sa includa fara doar si poate o camera foto. Sunt atatea obiective care va vor fascina incat cu siguranta merita imortalizate. Nu uitati sa puneti in bagaj haine care sa va protejeze de ploaie, si o umbrela. Luati o pereche de pantofi confortabili in bagaj: aproape toata Capri este inchis pentru trafic si mersul pe jos este cel mai bun mod invariabil de a obtine de la un loc la altul.

Modalitati de plata in Insula Capri

Pentru a va face o idee cu privire la costurile de aici, va putem spune ca preturile la cazare sunt cuprinse in general, intre 250- 450 €. Un bilet dus-intors cu funicularul costa in jur de 3,00 €, iar un bilet pentru autobuz este 1,80 €. Un tur la Grota Albastra costa aproximativ 20 de euro si include vaporasul care va ia din port si va lasa la intrarea in Grota. O cafea costa in jur de 5 €.