Cum se ajunge in Mestre

Calatoria cu masina la Mestre

Va recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Vidin - Belgrad - Lipovac - Sl. Brod - Okucani - Zagreb - Ljubljana - Postojna - Padua – Mestre, traseul avand aproximativ  1425.2 km.

Calatoria cu avionul la Mestre

Daca doriti sa ajungeti in Mestre cu avionul, exista 2 optiuni: Aeroportul International Marco Polo si Sant Angelo Aeroportul Treviso. Principala diferenta dintre aceste aeroporturi este distanta de Mestre. Ajungand in Aeroportul International Marco Polo, in doar o scurta plimbare cu trenul, 20 minute, veti ajunge la Mestre, in timp ce ajungand la Aeroportul Treviso, va vor trebui 50 de minute pentru a ajunge la Mestre cu masina.

Pentru a lua decizia finala in legatura cu aeroportul in care vreti sa ajungeti, va trebui sa tineti seama de doi factori: in cazul in care alegeti sa ajungeti in aeroportul Treviso, veti beneficia de o alternativa mai economica, deoarece este cel mai apropiat de Mestre, servind companii cu discount Ryanair si Germanwings; daca nu doriti sa inchiriati o masina in timpul sederii dumneavoastra in Italia, Aeroportul International Marco Polo este o optiune mai buna, deoarece aveti posibilitatea sa utilizati doar trenul.