Informatii utile Mestre

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Italiana
Fus orar: GMT 01:00

Mestre este recunoscuta pentru


situri religioase
cladiri administrative
cladiri istorice
lacasuri de cult
magazine
puncte de interes

Cand este indicat sa vizitati orasul Mestre

Cel mai bune luni din an pentru a vizita Mestre sunt lunile ianuarie, mai si decembrie. Insa este foarte adevarat ca atunci cand calatoriti la Mestre (ca oriunde altundeva) veti lua in calcul personal, factorii determinanti care va pot face o vacanta frumoasa.

Temperaturi medii lunare in Mestre, Italia

Ce sa luati in bagaj

In situatia in care mergeti la Mestre in sezonul cald, puneti in bagajul dvs. pantaloni scurti si tricouri din bumbac.

Verile in Mestre pot fi foarte calde dar si ploioase, astfel incat sandalele si pantofiii deschisi vor fi inconfortabile. Puneti in bagaj o haina de ploaie si o umbrela mica, indiferent de anotimp. In timpul iernii va va tine de cald o haina de lana sau o jacheta. Purtati haine in straturi.

Modalitati de plata in Mestre

Tarifele hoteliere de aici, si in special toate preturile, tind sa fie mai putin costisitoare decat cele din Venetia (vezi ghid Venetia!). Acest lucru ii ajuta pe vizitatori sa isi stabileasca un alt buget de calatorie.

Transportul in Mestre

Transportul din Mestre va poate conecta cu usurinta la Venetia. Mestre este situat pe continent si este de fapt o extensie a Venetiei. Daca aveti de gand sa cunoasteti Mestre va recomandam sa mergeti pe jos. Orasul are, de asemenea, piste pentru biciclete.

Freedom Bridge, sau Ponte della Libertà, este un drum pietruit care leaga Venetia de Mestre. Autobuzele publice din centrul Mestre va duc direct la Piazzale Roma. De acolo, puteti merge pe jos sau puteti folosi transportul pe apa.

Posibilitati de cazare in Mestre

Intre posibilitatile de cazare din Mestre, recomandam hotelurile: Hilton Garden (Via Orlanda 1, Venice 30173, Venice, 30173), Hotel Ambasciatori (Corso del Popolo, 221, 30172 Venice Mestre), Hotel Best Western (Via Terraglio 15, Mestre, 30174), Hotel Venice Resort (Via Triestina 153, Venice Mestre), Hotel Club (Via Villafranca 1, 30174 Mestre), Hotel Antony (Via Orlanda 182, Venice Mestre), Hotel Albatros (Viale Don Luigi Sturzo 32, 30171)