Transport Milano

Reteaua de transport de Milano conecteaza orasul cu restul Lombardiei si cu sistemul feroviar national. Reteaua include metroul (statia de metrou Milano - Mlinii), serviciile suburbane de cale ferata (linii S), serviciul feroviar urban (Metro-S), precum si serviciile de transport feroviar regional (linii R).

Tramvaie si autobuze in Milano

Serviciul de tramvai si autobuz din Milano este foarte ieftin. Puteti cumpara bilete de la chioscuri sau Tabacchi (magazine marcate cu "T"). RadioBus este un serviciu nou, care va permite sa mergeti oriunde in oras, in fiecare zi de la ora 20:00 pana la 02:00.

Metroul in Milano

Exista 3 linii metropolitane: linia rosie, vest-nord (Linea rossa), linia verde in sud-est (linea verde) si linia galbena in nord-sud (Linea Gialla). Puteti cumpara bilete de la statiile de metrou, in chioscuri sau Tabacchi (magazine marcate cu "T"), dar nu de la bord.

Plimbarea cu bicicleta in Milano

Multe persoane din Milano folosesc bicicleta pentru a merge la o plimbare sau pentru a ajunge la locul de munca. Este mult mai usor sa calatoriti cu bicicleta in Milano - si nu veti fi blocat in trafic! Puteti inchiria o bicicleta de la "noleggio biciclette AWS". 
Adresa: via Ponte Severo 23. Telefon: 02.67072145 Program de lucru: Luni - Vineri, 9:00 - 13:00; 15:00 - 19:00

Taxiurile in Milano

La Milano taxiul nu este ieftin. Puteti rezerva un taxi sunand la un dispecerat. Blu Taxi: 02.4040. Multiservice Giallo: 02.6969