Informatii utile Sorrento

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Italiana
Fus orar: GMT 01:00

Sorrento este recunoscuta pentru


situri religioase
puncte de interes
plimbari in aer liber
cultura
galerii de arta
istorie

Cand este indicat sa vizitati orasul Sorrento

Clima in Sorrento este tipic mediteraneana. Sezonul de vara incepe in luna mai, cand temperatura medie zilnica maxima ramane de 22 ° C si temperatura minima scade la 12 ° C. In luna iunie, temperaturile sunt mari, cu medie maxima de 27 ° C, care se ridica la 29 ° C in iulie si august. Vara este, de asemenea, cel mai uscat moment al anului. In Sorrento iernile sunt usoare si rareori este extrem de frig. Temperatura medie in timpul iernii este de minim 3 ° C pana la 4 ° C, iar maximele sunt de la 12 ° C la 13 ° C. Ianuarie este luna cea mai rece in Sorrento.

Temperaturi medii lunare in Sorrento, Italia

Cel mai bun timp pentru a vizita Sorrento este primavara, atunci cand temperaturile devin placute si plajele sunt mai putin aglomerate. Vara este, de asemenea, un sezon popular; temperaturile cresc, dar orasul se bucura de briza racoritoare a marii, data fiind pozitia de coasta.

Iarna este un moment bun pentru a vizita Sorrento, mai ales in cazul in care sunteti interesat de explorarea zonelor invecinate.

Ce sa luati in bagaj

In timpul verii, este foarte cald in Sorrento, asa ca ar trebui sa puneti in bagaj pantaloni scurti si haine usoare de bumbac. Lotiunile de protectie solara, palariile si ochelarii de soare va pot fi, de asemenea, de ajutor pentru a fi protejat impotriva soarelui fierbinte. Blugii si tricourile sunt recomandate pentru restaurante locale. In timpul iernii, ar trebui sa purtati haine calduroase.

Shopping in Sorrento

Exista multe magazine in Sorrento, in special concentrate in centrul orasului. Aceste magazine vand tot felul de lucruri pentru care zona este renumita. Puteti cumpara ceramica, pantofi, alimente etc.

Sorrento este unul dintre orasele faimoase pentru producerea de limoncello, bautura pe care o veti gasi peste tot in oras si pe care va recomandam sa o degustati!