Cum se ajunge in Torino

Calatoria cu avionul la Torino

Aeroportul Torino Caselle este situat la 16 km nord de oras. Aeroportul este legat de centrul orasului Torino prin servicii de autobuz si tren. De asemenea, exista o autostrada care face legatura cu soseaua de centura si reteaua de autostrazi care leaga aeroportul direct cu marile orase din partea de nord a Italiei si partea de sud a Frantei. Statia de Taxi este situata la iesirea de la punctul Sosiri. Tariful de taxi este de aproximativ 30/50 de euro pentru a ajunge in centrul orasului Torino, iar timpul de calatorie este de aproximativ 30 de minute.

Calatoria cu masina la Torino

In situatia in care doriti sa parcurgeti ruta Bucuresti - Torino, va recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Vidin - Belgrad - Lipovac - Sl. Brod - Okucani - Zagreb - Ljubljana - Postojna - Padova - Verona - Brescia – Torino, traseul avand aproximativ 1774.3 km.

Aeroportul gazduieste cele mai importante companii de inchiriere auto, in scopul de a oferi clientilor cele mai bune servicii. Birouri ale companiilor de inchirieri auto sunt situate in interiorul parcului auto cu mai multe etaje si la punctul Sosiri.

Calatoria cu trenul la Torino

O cale ferata leaga aeroportul din Torino cu gara "GTT Dora" in 19 de minute. Gara este situata la cativa metri distanta de aeroport. Plecarile trenurilor sunt fiecare 30 de minute: de la 5:03 pana la 23:08. Un bilet de calatorie costa 3.70 Euro. Biletele sunt vandute la casa de bilete "Ricevitoria", in spatiul Sosiri.