Transport Torino

Noul metrou din Torino foloseste tehnologie ultramoderna si are facilitati pentru persoane cu dizabilitati.

Orasul este deservit de autobuze, tramvaie si un funicular. Bilete se gasesc in statii, la tabachi etc. Un autobuz turistic cu ghid duce vizitatorii in intregul oras (plecari din Piazza Castello).

Orasul este un important nod feroviar. Trenurile sosesc si pleaca cu regularitate din si inspre Milano - la intervale de o ora si 15 minute.

Cardul Torino (15 € pentru 48 de ore; 17 € pentru 72 de ore) acopera costurile de intrare la 120 de muzee, monumente, castele si palate din Torino si regiunea Piemont, precum si calatoriile cu mijloacele de transport terestre (urbane si interurbane) si pe apa. Ofera, de asemenea, reduceri la servicii precum tururile ghidate, inchirieri de masini si bilete la teatru.

TurismoBus Torino este un autobuz in care puteti urca sau cobori oricand doriti, oferind comentarii in direct despre atractiile, cultura si istoria orasului. Un bilet valabil o zi costa 5 € pentru adulti si 3 € pentru copii cu varsta sub 12 ani. Puteti achizitiona bilete de la birourile turistice din Piazza Solferino si din gara Porta Nuova, aeroportul Torino Caselle, din hoteluri sau chiar din autobuz. TurismoBus Torino este gratuit, daca detineti un Card Torino.