Cum se ajunge in Venetia

Calatoria cu masina la Venetia

Ruta pe care o recomandam: Bucuresti - Pitesti - Vidin - Belgrad - Lipovac - Sl. Brod - Okucani - Zagreb - Ljubljana - Postojna – Venetia, traseul avand aproximativ 1385.0 km.

Calatoria cu avionul la Venetia

Cel mai apropiat aeroport comercial de Venetia, este Aeroportul Marco Polo, langa orasul Mestre. Din aeroport puteti lua un autobuz de transfer pana la Piazzale Roma.

Aeroportul Treviso este principala destinatie pentru companiile Ryanair, Wizzair si Transavia.

Aeroportul Marco Polo este bine conectat la oras prin linii de transport in comun (apa si sol). Puteti ajunge la Venetia de la Aeroportul Marco Polo, pe mare sau pe uscat. Aeroportul Marco Polo este conectat pe uscat de Venetia de catre liniile ACTV, iar pe mare la Murano, Lido si Venetia in principal de liniile Alilaguna.

Foarte multi turisti straini, care zboara catre Italia fac rezervare pentru bilet la Milano sau Roma. Aceasta nu este cea mai buna optiune, avand in vedere ca Aeroportul International Marco Polo Venetia este de multe ori mai convenabil. Distanta pana la centrul orasului este un motiv; Piazzale Roma este la doar 20 minute de mers cu taxiul.

Aeroportul Marco Polo este, de asemenea, mai usor de gestionat in dimensiune, decat cele din din Milano si Roma.

Din aeroport veti putea inchiria si o masina. Veti gasi birouri de inchiriere in salonul sosiri. Alte servicii includ transportul bagajelor, telefoane publice, depozitarea bagajelor, toalete, informatii turistice, rezervari hoteliere, schimb valutar, precum si bilete pentru transportul local si regional.

Calatoria cu trenul la Venetia

Trenurile directe spre Venetia sunt disponibile din mai multe destinatii internationale, exista trenuri de la München, Paris, Viena etc.

Multe trenuri interne si internationale ajung in gara Stazione Ferroviaria Santa Lucia, o statie de cale ferata moderna, situata in centrul istoric.