Cum se ajunge in Verona

Calatoria cu avionul la Verona

Aeroportul Valerio Catullo Villafranca este situat la aproximativ 10 km de centrul orasului. Un autobuz circula la fiecare 20 de minute din aeroport, de la punctul Sosiri, la statia din centrul orasului Verona si la gara principala, Porta Nuova, in intervalul orar 06:35 - 23:35. Patru companii locale de taxi isi ofera serviciile si in aeroport: Unione Radiotaxi, Radio Taxi Taxi Catullo si Autoblu.

Calatoria cu masina la Verona

In situatia in care hotarati sa parcurgeti distanta Bucuresti-Verona cu masina, va recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Vidin - Belgrad - Lipovac - Sl. Brod - Okucani - Zagreb - Ljubljana - Postojna - Padova – Verona, traseul avand aproximativ 1487.6 km.

Verona este un oras usor accesibil cu masina datorita autostrazii A4, care leaga Milano si Venetia, si autostrazii A22, care ruleaza in directia nord-sud. Este demn de remarcat faptul ca centrul istoric al orasului Verona este inchis pentru trafic, cu exceptia accesului rezidentilor si a celor care calatoresc in mod direct spre hotelurile lor.