Cum se ajunge in Jamaica

Pentru a ajunge in Jamaica, alegeti un zbor catre Kingston Norman Manley International Airport sau catre Montego Bay Sangster International Airport. Kingston Norman Manley International Airport se afla situat la 19 km sud-est de centrul orasului Kingston. Birourile de servicii pentru clienti din aeroport furnizeaza informatii despre zboruri si facilitatile de calatorie.

Jamaica Urban Transit Company asigura serviciul public de autobuze intre Aeroportul Kingston Norman Manley si orasul Kingston. Autobuz 98 ruleaza frecvent pe tot parcursul zilei, catre centrul orasului (durata calatoriei: 30 de minute).

Serviciul de taxi de la Aeroportul International Norman Manley Kingston este furnizat de Jamaica Union of Travelers Association care are o flota de masini cu aer conditionat.

ATM-urile sunt amplasate in sala de vama si in zona de sosiri. Servicii de schimb valutar sunt oferite in zonele de plecare si de sosire. In aeroport veti mai putea gasi un bar cu vedere la pista, o cafenea si doua restaurante.

Montego Bay Sangster International Airport este situat la 5 km est de Montego Bay.
Aeroportul International Montego serveste nord-vestul tarii.

Doua companii de taxi deservesc aeroportul: JUTA Taxi si JCAL Taxi. O serie de hoteluri si operatori de turism organizeaza servicii de transfer pentru oaspetii lor.

In aeroport veti gasi ATM-uri si birouri de schimb valutar. Oportunitatile pentru cumparaturi sunt abundente in cadrul complexului terminalului. Acestea includ magazine duty-free si magazine de specialitate cu vanzare haine de designer, parfumuri, produse alimentare locale carti, muzica si bijuterii.