Ghid turistic Montego Bay

Recomandat pentru: plaja, tiroliana, snorkeling, golf, viata de noapte, gastronomie

Despre Montego Bay

Montego Bay este al doilea cel mai mare oras din Jamaica, parte integranta a parohiei St. James. De la mijlocul secolului al XVII-lea si pana in secolul XX, orasul a functionat in primul rand ca port pentru industria de zahar.

In prezent, acest oras este o destinatie turistica de cumparaturi duty-free si, de asemenea, un terminal de linie de croaziera. Montego Bay gazduieste un mare spital regional (Cornwall Regional Hospital), instalatii portuare, restaurante fine si ofera oportunitati de cumparaturi. In apropiere de Montego Bay sunt de gasit numeroase statiuni turistice. Cele mai faimoase dintre acestea sunt White Witch Rose Hall si Tryall, ambele dispunand de terenuri de golf de clasa mondiala.

Infrastructura orasului a trecut si trece inca printr-o serie de modernizari explozive care au scopul de a mentine Montego Bay in topul celor mai bune destinatii turistice din Caraibe. Ca turist in acest oras, vizitati Doctor Cave Beach Club, o destinatie turistica populara in Montego Bay.

Montego Bay este deservit de cel mai mare aeroport din Jamaica, Aeroportul international Sir Donald Sangster. Air Jamaica, mai multe companii din America de Nord si companii aeriene europene asigura conectarea orasului cu Statele Unite, Marea Britanie, Germania si Canada.

Montego Bay