Ghid turistic Treasure Beach

Despre Treasure Beach

Treasure Beach este numele generic dat la patru golfuri jamaicane si asezarilor asociate lor: Billy's Bay, Frenchman's Bay, Calabash Bay si Great Pedro Bay.

Regiunea este izolata de principalele zone turistice, iar drumurile minore din zona fac legatura cu soseaua principala. In aceasta regiune veti putea gasi cateva hoteluri mici si case de oaspeti care deservesc turistii care doresc o locatie foarte linistita la malul marii.

Fort Charles Bay este o plaja ce se intinde pe aproximativ 17 km. La o distanta de 2 km est de Fort Charles Bay se afla Billy's Bay o frumoasa plaja pe care merg cei carora le place sa pescuiasca sau cei carora le place sa stea la soare. Frenchman's Bay ofera o plaja cu o serie de restaurante mici, pline de viata. Calabash Bay este o plaja de 600 metri lungime; cea mai mare cladire de aici fiind fostul Old Wharf Hotel, folosita in prezent ca si Centru de instruire a jandarmeriei Jamaica. Great Pedro Bay se afla in partea de est a zonei care alcatuieste Treasure Beach.

Treasure Beach