Informatii utile Hiroshima

Date generale


Moneda: Yen (JPY)
Limba oficiala: Japoneza
Fus orar: GMT 09:00

Hiroshima este recunoscuta pentru


puncte de interes
monumente
istorie
plimbari in aer liber
atractii inedite
cladiri istorice

Cand este indicat sa vizitati Hiroshima

Cea mai calda luna a anului este August, atunci cand temperaturile urca pana la 32 de grade Celsius. Cea mai racoroasa, insa, este Ianuarie, temperaturile coborand pana la 9.6 grade Celsius. De aceea, in functie de preferintele dumneavoastra, puteti vizita Hiroshima in perioada Mai – Octombrie, pentru a avea parte de caldura sau in Noiembrie – Aprilie, daca doriti o vreme mai racoroasa.

Temperaturi medii lunare in Hiroshima, Japonia

Modalitati de plata in Hiroshima

Exista un ATM international in Oficiul Postal, aflat chiar langa statia JR Hiroshima. Veti gasi, de asemenea, ATM-uri internationale cu meniul in engleza si in sediile magazinelor non – stop 7 – Eleven.

Daca aveti nevoie sa schimbati bani, cea mai indicata este banca ce se gaseste vis-a-vis de statia JR Hiroshima, la primul etal al departamentului Fukuya, aici putandu-se schimba in majoritatea tipurilor de valuta.

Shopping in Hiroshima

Avand in vedere faptul ca in Hiroshima sunt o serie de fabrici, puteti cumpara produse la pret de producator din acest oras. Multe dintre tramvaie opresc in fata mall-urilor, astfel incat nu va fi greu sa ajungeti in incinta lor. Cel mai popular dintre aceste mall-uri este Hon-dori, urmat, indeaproape, de ASSE.

Daca doriti sa cumparati suveniruri, cel mai indicat loc este Hiroshima Carp.