Transport Hiroshima

In Hiroshima exista un sistem de transport public foarte bine pus la punct, tramvaiele fiind operate de Hiroden. Destul de inceata, aceasta metoda este una dintre cele mai ieftine de deplasare in acest oras. Unele dintre acestea sunt mai vechi de 20 de ani, astfel incat veti primi o lectie de istorie a transporturilor in Japonia.

Autobuzul, insa, este alegera convenabila daca doriti sa ajungeti in suburbii. Acestea sunt folosite mai mult de catre localnici decat de catre turisti, insa semnele si statiile sunt prezentate si in limba engleza.

Metroul din Hiroshima este unul modern, numit Astram, acesta unind centrul orasului cu suburbiile din partea de Nord a sa. Pretul unei calatorii depinde de distanta parcursa, variind de la 180 yeni la 470. acesta circula intre orele 06:00 si 24:00.

Hiroshima este un oras foarte placut, daca vreti sa mergeti cu bicicleta. Puteti sa va plimbati prin parcuri sau pe malul raurilor, pe pistele largi, multe dintre hoteluri ocupandu-se si cu inchirierea de biciclete.