Ghid turistic Kanda

Recomandat pentru: -

Despre Kanda

Kanda este un district din Chiyoda, Tokyo si totodata o destinatie turistica aparte de multe alte locuri de pe acest Pamant. Cu siguranta o vacanta aici nu poate fi plictisitoare, ci mai degraba va fi captivanta si fascinanta datorita culturii existente aici. De precizat este faptul ca districtul Kanda este format din circa treisprezece cartiere, ceea ce inseamna ca este destul de intins si veti avea ce face, chiar si numai daca va veti plimba de la un capat in celalalt. Un alt aspect legat de Kanda este ca acest oras a fost printre cele ce au fost implicate in reorganizarea teritoriala din 1947.

Pe langa oamenii foarte interesanti din Kanda, aici veti descoperi si obiective turistice demne de vizitat. Printre ele se afla Altarul Kanda Myojin, care a fost ridicat odinioara in onoarea Taira no Masakado, un personaj care a condus o un moment de rebeliune impotriva guvernului central in perioada heiana. Ulterior, acest eveniment a devenit foarte cunoscut si chiar s-a transformat intr-un motiv pentru a organiza un festival: unul dintre cele trei cele mai faimoase din Kanda, de altfel. Celelalte doua festivaluri foarte cunoscute din Kanda sunt Fukagawa si Sanno Matsuri. Un aspect important despre aceste evenimente este ca ele au inceput in jurul secolului al XVII-lea, iar pana azi au devenit foarte importante atat pentru localnici, cat si pentru turistii care vin aici special pentru aceste momente.

In continuare, va invitam sa vizitati si Catedrala Tokyo, care a fost construita acum cateva secole de catre Nicolae al Japoniei, fiind principala catedrala ortodoxa japoneza nu doar din Kanda, ci din intreaga tara. In interior veti descoperi un design unic si deosebit, insa nu aveti voie sa faceti fotografii cu blit pentru a nu dauna picturilor.

Lantul surprizelor din Kanda nu se opreste aici, insa pe celelalte le veti descoperi chiar la fata locului si cu siguranta veti fi foarte incantati! Asadar, va dorim sa aveti o vacanta cat mai reusita!

Kanda