Ghid turistic Kawasaki

Recomandat pentru: shopping, gastronomie, alte atractii

Despre Kawasaki

Kawasaki este un oras situat intre Tokyo si Yokohama si va ofera destule motive pentru a nu-l ocoli. Tinem sa va atentionam ca acest oras are o populatie de 1.3 milioane de locuitori, find al 9-a cel mai populat oras din Japonia, ceea ce poate fi un disconfort pentru uni.

Pentru a ajunge aici cu avionul din Narita Airport din Tokyo, sau cu trenul din Tokaido Main Line din Tokyo, ajungand la destinatie in aproximativ 22 de minute la pretul de 290 yeni.

Odata ajunsi aici, pentru a va putea deplasa prin oras puteti lua trenul Keinyu Daishi Line ce va ofera 3 opriri prin diferite puncte ale orasului ajungand dintr-un capat al orasului unde se afla gara Keiku Kawsaki pana in celalalt capat al orasului unde se afla statia de tren Kawasaki Daishi. Daca preferati totusi sa va deplasati cu ajutorul masinii, orasul dispune de diferite locatii de unde puteti inchiria o masina pe durata vizitei dumneavoastra.

Desi in Japonia, Kawasaki este cunoscut drept un oras industrial, acest oras detine destule atractii turistice. In acest oras veti gasi diferite temple si altare, dar cel mai interesant aspect al acestui oras o reprezinta Kanamara Matsuri (festivalul fertilitatii) ce are loc in prima duminica a lunii aprilie. E de preferat sa nu mergeti cu copii la acest festival datorita expunerii ridicate a diferitelor obiecte obscene.

Daca doriti sa va petreceti mai mult timp in Kawasaki, aveti la dispozitie un numar ridicat de hoteluri cu preturi cuprinse intre 5700 yeni la Original Kawasaki Eki-mae, pana la 23000 de yeni la Kawasaki Nikko Hotel.

Kawasaki