Ghid turistic Kobe

Recomandat pentru: arhitectura, gastronomie, moda, shopping, izvoare termale

Despre Kobe

Kobe este al cincilea oras din Japonia ca marime, deci va puteti astepta la un numar mare de turisti aici, mai ales ca acest oras nu duce lipsa de atractii turistice. Kobe este capitala prefecturii Hyogo, asta insemnand ca de aici va puteti deplasa spre alte orase cu usurinta.

Daca doriti sa vizitati aceasta metropola, trebuie sa va faceti foarte mult timp liber doarece Kobe va ofera destule motive ce fac acest oras o tinta obligatorie daca alegeti sa va petreceti vacanta in Japonia.

Aici veti gasi parcuri impanzite cu plante din aceasta regiune, cat si unele mai exotice, cel mai cunoscut fiind Nunobiki Herb Park, o gradina imensa in inima muntelui Rokko unde va puteti plimba cu telescaunul de pe un versant pe altul, si va puteti opri la restaurantul din aceasta gradina, de unde puteti sa beti un sake de la fabrica din apropiere, in timp ce va bucurati de splendoarea inconjuratoare.

De asemenea, in Kobe veti gasi si 3 muzee, ce contin diferite obiecte traditionale japoneze. Daca doriti, aveti de asemenea si o gradina zoologica intitulata Oji, unde, pe langa animale, gradina zoologica mai contine si un parc de amuzament pentru copii, iar pretul fiind de 600 yeni pentru adulti si 200 pentru copii.

Asadar, orasul Kobe poate reprezenta o optiune de locatie turstica in care sa petreceti o minunata vacanta cu cei dragi voua.

Kobe